Reisorganisaties IJsland

Reisorganisaties IJsland

Verschillende Nederlandse reisorganisaties organiseren vakanties en stedentrips naar IJsland en de hoofdstad Reykjavik. Hieronder vind je een uitgebreid overzicht van de reisaanbieders, specialisten en touroperators met reisaanbod naar dit fascinerende land.

ANWB Ledenreizen

ANWB Ledenreizen organiseert een aantal reizen naar IJsland, onder andere een winterreis en een cruise. Bovendien, hoe langer lid, hoe meer voordeel!

Askja Reizen

Reisorgansatie Askja Reizen heeft als echte specialist een groot aanbod individuele rondreizen en groepsreizen in IJsland. Zij stellen ook reizen op maat samen.

BBI Travel

BBI Travel is één van Nederlands oudste reisorganisaties en een échte specialist met o.a. autorondreizen, bus- en excursiereizen en vakantiewoningen.

Buro Scanbrit

Het aanbod van Buro Scanbrit van rondreizen in IJsland neemt je mee door het zuiden van IJsland, tot aan een rondreis rond het hele eiland.

De Jong Intra Vakanties

De Jong Intra heeft een ruime keus aan zowel individuele autorondreizen, fly-drives, groepsreizen per bus en stedentrips naar Reykjavik.

Djoser

Djoser organiseert groepsrondreizen naar IJsland in zowel het zomerseizoen als het winterseizoen. Ook een 12-daagse kampeerwandelreis.

IJslandspecialist

IJslandspecialist verzorgt op IJsland o.a. individuele autorondreizen, groepsreizen, paardrijdvakanties, wandelreizen en noorderlichtreizen.

IJsland Tours

Als een echte IJsland specialist vind je bij IJsland Tours een gevarieerd aanbod in reizen naar IJsland. Ook vakanties naar o.a. de Faerøer en Groenland.

Kras

Kras heeft ook IJsland in het ruime reisaanbod opgenomen met o.a. rondreizen, fly-drives, cruises en een stedentrip Reykjavik.

TUI

TUI biedt stedentrips naar de IJslandse hoofdstad Reykjavik aan, maar heeft ook verschillende rondreizen, fly-drives en cruises in het reisaanbod.

SNP Natuurreizen

SNP biedt individuele- en groepsreizen in de mooiste IJslandse landschappen. Kleine groepen met deskundige reisleiders en chauffeurs, ook fotoreizen.

Sundowner Wildlife Holidays

Sundowner Wildlife Holidays richt zich op natuur-en wildlife reizen. Zij werken samen met lokale agenten die de meest unieke en exclusieve activiteiten kunnen regelen. Qua accommodaties biedt Sundowner vooral kleinschalige, bijzondere of romantische lodges aan.

Voigt Travel

Voigt Travel biedt je de kans om IJsland te beleven in alle vrijheid: Fly drives, per camper of met een groepsreis. Nieuw in 2019: een directe vlucht naar Akureyri.