Reisorganisaties IJsland

Diverse Nederlandse reisorganisaties organiseren vakanties en stedentrips naar IJsland en de hoofdstad Reykjavik. Hieronder vind je een overzicht van de reisaanbieders, specialisten en touroperators met reisaanbod naar dit fascinerende land.

ANWB Ledenreizen

ANWB Ledenreizen

ANWB Ledenreizen organiseert een aantal reizen naar IJsland, onder andere een winterreis en een cruise. Bovendien, hoe langer lid, hoe meer voordeel!

Askja Reizen

Askja Reizen

Askja Reizen heeft als echte specialist een groot aanbod individuele rondreizen en groepsreizen in IJsland. Askja stelt ook reizen op maat samen.

BBI Travel

BBI Travel

BBI Travel is één van Nederlands oudste reisorganisaties en een échte specialist met o.a. autorondreizen, bus- en excursiereizen en vakantiewoningen.

Buro Scanbrit

Buro Scanbrit

Het aanbod van Buro Scanbrit van rondreizen in IJsland neemt je mee door het zuiden van IJsland, tot aan een rondreis rond het hele eiland.

De Jong Intra Vakanties

De Jong Intra Vakanties

De Jong Intra heeft een ruime keus aan zowel individuele autorondreizen, fly-drives, groepsreizen per bus en stedentrips naar Reykjavik.

Djoser

Djoser

Djoser organiseert groepsrondreizen naar IJsland in zowel het zomerseizoen als het winterseizoen. Ook een 12-daagse kampeerwandelreis.

IJslandspecialist

IJslandspecialist

IJslandspecialist verzorgt op IJsland o.a. individuele autorondreizen, groepsreizen, paardrijdvakanties, wandelreizen en noorderlichtreizen.

IJsland Tours

IJsland Tours

Als een echte IJsland specialist vind je bij IJsland Tours een gevarieerd aanbod in reizen naar IJsland. Ook vakanties naar o.a. de Faerøer en Groenland.

Kras

Kras

Kras heeft ook IJsland in het ruime reisaanbod opgenomen met o.a. rondreizen, fly-drives, cruises en een stedentrip Reykjavik.

TUI

TUI

TUI biedt stedentrips naar de IJslandse hoofdstad Reykjavik aan, maar heeft ook verschillende rondreizen, fly-drives en cruises in het reisaanbod.

SNP Natuurreizen van ANWB

SNP Natuurreizen van ANWB

SNP biedt individuele- en groepsreizen in de mooiste IJslandse landschappen. Kleine groepen met deskundige reisleiders en chauffeurs, ook fotoreizen.

Voigt Travel

Voigt Travel

Voigt Travel biedt je de kans om IJsland te beleven in alle vrijheid: Fly drives, per camper of met een groepsreis. Nieuw in 2019: een directe vlucht naar Akureyri.

IJsland, het land van vuur en ijs